Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

Xàtiva obri la convocatòria per a optar a Reina de la Fira 2018

El termini s’inicia el proper dilluns 15 i finalitzarà el 12 de juny

L’Ajuntament de Xàtiva ha anunciat l’obertura de la convocatòria per a sol•licitar el càrrec de Reina de la Fira d’Agost 2018, que s’iniciarà el proper dilluns 15 de maig i finalitzarà el 12 de juny, podent ser prorrogat per motius especials.

Les candidates hauran ser naturals de Xàtiva, tenir la residència a Xàtiva o estar empadronades a la localitat, hauran de ser majors de 18 anys i presentaran la seua candidatura mitjançant una sol•licitud per Registre d’Entrada a l’Ajuntament, on s’haurà d’especificar tant el nom cognoms i document d’identitat de la Reina com de la seua Cort d’Honor (composta per quatre dones i cinc homes acompanyants).

Per a optar a Reina de la Fira no s’exigeix cap titulació acadèmica ni cap altra circumstància que condicione la igualtat d’oportunitats, i l’Ajuntament de Xàtiva aportarà una ajuda econòmica de 2.000 euros a l’escollida, així com 1.000 euros per a cadascuna de les seues acompanyants.

El jurat es reunirà previsiblement el dimecres 20 de juny per tal d’entrevistar a les candidates i de procedir a l’elecció de la Reina de la Fira de Xàtiva 2018, que posteriorment serà rebuda per la Corporació Municipal.