Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasLocal

Regina Festes Sant Esteve Ontinyent 2018

El passat 13 d’abril una representació de la Junta Directiva de l’Associació de Llumeners de Sant Esteve, encapçalada pel seu President José Vicente García Martínez i el Llumener Major Daniel Reig Morant, va realitzar la tradicional visita a la Regina de les festes de 2018 per tal de notificar-li oficialment el seu nomenament.

La senyoreta Silvia Alberto Guerola, qui va estar acompanyada per la seva família i la Cort d’Honor, va acceptar en molta il·lusió la proposta realitzada pel President per a ser la nova Regina, càrrec que la seva germana Marta va ostentar ja fa uns anys. Cal remarcar que Silvia pertany a una família, molt vinculada a la festa de Sant Esteve en la qual el seu avi Pepe Guerola va ser durant molts anys un destacat membre de la Junta Directiva i des d’on va treballar molt intensament pel manteniment de l’ermita i el seu entorn.

L’acte de presentació de la Regina i Cort d’Honor es celebrarà el dissabte 28 d’Abril al “Saló La Vall by Palasiet” essent el responsable de pregó aquest any José Luis Terol Vidal.

Publicado en Local 23 / 04 / 2018