Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasLocal

Daniel Reig Morant, Llumener Major de les festes de Sant Esteve 2018.

El darrer divendres, 16 de març, com es tradicional, el President de l’Associació de Llumeners de Sant Esteve, En José Vicente García Martínez, acompanyat del Llumener Major de l’any 2017, En Francisco Conca Vilaplana, y d’una representació de la Junta Directiva va procedir a la notificació del Llumener Major de les festes de l’any 2018, En Daniel Reig Morant.

Daniel Reig és una persona amb una llarga trajectòria en la festa a Sant Esteve on ha desenvolupat els darrers sis anys el càrrec de Secretari de la Junta Directiva, a més, la seva filla Dennys Reig Barberá va ser la Reina de les festes l’any 2011.

El llumener, qui va estar acompanyat per la seva família, va dirigir unes paraules als assistents on va mostrar la seva il•lusió al acceptar la proposta de nomenament feta pel president de l’Associació.

A l’acte també va assistir qui serà el pregoner de les festes de 2018 En José Luis Terol Vidal, persona també vinculada a la festa a través de son pare En José Terol Penadés, President d’honor de l’Associació.

El nomenament oficial d’En Daniel Reig Morant com a Llumener Major tindrà lloc en un acte que es celebrarà el proper 8 d’abril on l’anterior Llumener donarà el traspàs simbòlic de la clau de l’Ermita al Llumener Major entrant, Daniel Reig Morant.

Publicado en Local 27 / 03 / 2018