Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

1.500 autobusos recorreran les comarques valencianes per fomentar el turisme entre els escolars

La diputada de Turisme de la Diputació de València, Pilar Moncho, ha presentat als alcaldes, regidors i tècnics de turisme valencians les ajudes públiques del Patronat de Turisme de València per a 2018 que inclouen com a principal novetat l'engegada del Tour d'Ofertes Turístiques, TOT, el nou programa de subvencions que desplegarà més de 1.500 autobusos turístics per les comarques valencianes.

. L'acte, que s'ha celebrat en el Pati Scala de la Diputació de València, ha inclòs un torn obert de preguntes per als assistents i també ha comptat amb la intervenció del director del Patronat, Evarist Caselles.

Pilar Moncho ha assegurat que el nou TOT té dos objectius prioritaris, activar les economies locals i generar futurs prescriptors turístics “amb la col•laboració i la participació directa de les associacions de mares i pares d'escolars, que són els beneficiaris últims del programa”.

En aquest sentit, la màxima responsable de l'Àrea de Turisme de la Diputació ha explicat que el Tour d'Ofertes Turístiques disposa d'un pressupost inicial de 500.000 euros per a donar suport a les empreses de les comarques valencianes “i facilitar que els escolars valencians, que són el futur de la societat, coneguen el nostre territori de primera mà i participen en accions turístiques autòctones”.

L'articulació del TOT es tramitarà directament amb les associacions de mares i pares d'escolars de les comarques valencianes, que seran les encarregades de remetre les seues sol•licituds al Patronat de Turisme. Cada associació podrà sol•licitar fins a 400 euros per a cobrir el cost del mitjà de transport i haurà d'acreditar la contractació d'un producte turístic local per als escolars i familiars que participen en el viatge turístic.