Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

Obra Social de Caixa Ontinyent edita el disc “Benicadell Sonor”

Es tracta d'un projecte de recuperació i revaloració de compositors de música clàssica de la Vall d'Albaida.

Obra Social de Caixa Ontinyent ha editat “Benicadell Sonor”, un disc que arreplega peces de compositors de la Vall d'Albaida i que s'emmarca en un projecte de recuperació i revaloració de compositors de música clàssica de la comarca.

La iniciativa està impulsada per l'Institut d'Estudis de la Vall d'Albaida (IEVA) i reuneix peces d'autors des del segle XVIII fins a l'actualitat, entre ells: Vicent Rodríguez Monllor (Ontinyent 1690-1760), Josep Melchor Gomis (Ontinyent 1791- Paris 1936), Blai Maria Colomer (Bocairent 1833- Paris 1917), Amancio Amorós Sirvent (Agullent 1854- Sant Cugat del Vallés 1925), Eduardo Torres Pérez (Albaida 1872- Sevilla 1934), Joan Alborch Almiñana (Salem 1973) i Joanjo Albinyana Gil (L'Olleria 1967).

El disc ha sigut presentat avui per Miguel Ángel Murcia, Coordinador del Projecte, Joanjo Albinyana, intèrpret al piano en l'enregistrament i autor d'una de les peces incloses en el disc, i Josep Albinyana, representant de l'Institut d'Estudis de la Vall d'Albaida (IEVA). I podrà adquirir-se en les oficines de Caixa Ontinyent i en “La botiga”, la tenda online de la web de la seua obra social (obrasocial.caixaontinyent.es).

El fons editorial de Caixa Ontinyent es compon, amb esta publicació, de 111 llibres i 48 discos, un treball acumulat en 23 anys, en el qual han participat, com a autors o intèrprets, més de 4.300 persones, i el volum de distribució de les quals supera ja els 270.000 exemplars.