Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

El Conseller d’Economia visita les obres que han invertit 1’6 milions als polígons industrials d'Ontinyent

Destaca la importància de la reindustrialització del territori per a generar ocupació estable i de qualitat

L’Alcalde i el Conseller, que han visitat els polígons del Pla, Sant Vicent i L'Altet, acompanyats de regidors de la corporació ontinyentina, han coincidit en destacar la importància de la reindustrialització del territori per a generar ocupació estable i de qualitat. Climent ha manifestat “l'important esforç que estem realitzant des de la Conselleria i des de l'IVACE per la reindustrialització del nostre territori per a generar ocupació estable i de qualitat i l'esforç també per modernitzar els nostres polígons i posar-los en valor, de manera que les empreses instal•lades en ells compten amb les infraestructures i comunicacions adequades i necessàries”.

El polígon industrial El Pla, amb una superfície de 1.650.000 m2 i 370 empreses instal•lades, ha comptat amb una subvenció de 958.326,56 euros per part de l'IVACE que li han permès fer actuacions com la implantació de vigilància amb CCTV connectat a la Policia Local, carril bici, millora de la imatge del polígon i de l'enllumenat públic, generació d'energies renovables i la instal•lació de serveis contra incendis. També s'ha implantat un ecoparc, s'han millorat els vials, les zones verdes, la senyalització, el sanejament i el subministrament d'aigua i s'ha creat una web accesible a l'IVACE amb informació del polígon i de les empreses instal•lades.

El polígon industrial Sant Vicent, amb una superfície de 127.705,60 m2 i 27 empreses instal•lades, compta amb una subvenció de 255.411,20 euros que han permès la instal•lació de vigilància amb CCTV connectat a la Policia Local, millorar la imatge del polígon i l'enllumenat públic i la instal•lació de serveis contra incendis.També s'ha implantat un ecoparc, s'han millorat les zones verdes, la senyalització, el subministrament d'aigua i compta amb nous vials.

Pel que fa al polígon industrial L'Altet, amb una superfície de 368.255,45 m2 i 43 empreses instal•lades, compta amb vigilància amb CCTV connectat a la Policia Local, carril bici, serveis contra incendis, ecoparc i web amb tota la informació del polígon gràcies a la subvenció de l'IVACE de 358.536,50 euros. També disposa de carril bici, energies renovables, nous vials i ha millorat la seua imatge, l'enllumenat públic, les zones verdes, els vials, la senyalització del polígon i el subministrament d'aigua.