Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasLocal

Caixa Ontinyent participa en Forinvest

Es tracta d'un espai de networking financer empresarial, que se celebrarà en Fira València els dies 7 i 8 de març.

Caixa Ontinyent participarà esta setmana en Forinvest, un espai de networking financer empresarial que té lloc en Fira València els dies 7 i 8 de març.

L’entitat oferirà els serveis exclusius per a empreses i emprenedors, a més d'opcions per a clients particulars, especialment des del punt de vista digital.

L'objectiu de Forinvest és mostrar les principals tendències i novetats del sector financer, així com estudiar i conèixer el futur més immediat. En este sentit, la participació al fòrum de Caixa Ontinyent pretén mantenir a l'entitat en l'avantguarda dels serveis als seus clients.

El President de Caixa Ontinyent, Antonio Carbonell, ha destacat la importància de participar en este tipus de fòrums “perquè permeten conèixer i contrastar necessitats, tendències i novetats, i actuar en conseqüència per a millorar el servei als nostres clients. I a més, podem presentar les principals novetats que hem posat en funcionament en l'àmbit digital i les variades possibilitats que oferim a empresaris i emprenedors, adaptats a la seua activitat”.

Publicado en Local 06 / 03 / 2018