Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

Climent: “L'IVACE subvencionarà la millora de zones verdes, la senyalització i la creació de nous vials als polígons de La Costera”

El conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha anunciat a Xàtiva que l'IVACE “subvencionarà la millora de zones verdes, la senyalització i identificació dels carrers i la creació de aparcaments i nous vials i accessos als polígons industrials de La Costera”.

El conseller s'ha manifestat així en una jornada informativa en la que, junt amb la directora general de l'IVACE, Júlia Company, i tècnics de l'IVACE, ha detallat les principals actuacions de la convocatòria d'ajudes de l'IVACE 2018-2019 per a la millora, modernització i dotació d'infraestructures i serveis en els polígons , àrees industrials i enclavaments tecnològics que hui s'ha publicat al Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

Aquest encontre ha reunit a alcaldes i empresaris de la Costera, La Canal de Navarrés i el Valle de Cofrentes- Ayora. També ha participat l'alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà. En ell, Rafa Climent ha animat als ajuntaments a sol·licitar les ajudes “que l’IVACE posa a la seua disposició per a revaloritzar els polígons i millorar l’entorn de treball per a les empreses i treballadors”.

“Són un clar exemple- ha continuat- de l'aposta decidida de la Conselleria d'Economia Sostenible i de l'IVACE per la reindustrialització del nostre territori”.

Termini i caràcter bianual

El termini per a la presentació d'ajudes serà des del 5 de març fins al 6 d'abril de 2018.

A més, en l'encontre s'ha fet especial menció al caràcter bianual que tindrà la convocatòria d'ajudes per als exercicis 2018 i 2019, sempre que una part del projecte s'efectue en 2018.

També s'ha informat que els municipis de La Costera, La Canal de Navarrés i el Valle de Cofrentes- Ayora disposaran junt a Los Serranos, El Rincón de Ademuz, La Hoya de Buñol, La Plana de Utiel-Requena, L'Alcalatén, el Alto Mijares i el Alto Palancia d'un pressupost inicial de 2,284 milions d'euros per a l'exercici 2018 i una previsió de 2,5 milions d'euros per a 2019.

Principals actuacions

Entre les principals actuacions que subvencionarà l'IVACE als polígons cal destacar l'obra civil per a la implantació de fibra òptica i telecomunicacions, la millora de la seguretat a través de CCTV connectat a la Policia Local, la implantació de carril bici i passarel·les per a vianants, la regeneració paisatgística i la millora de l'enllumenat públic.

Els polígons també tindran servicis contra incendis, nous aparcaments, vials i accessos, depuradora, ecoparc i milloraran la senyalització i identificació dels carrers.