Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

Aielo de Malferit inaugura l’exposició “AFRICAHUGS, L’ALTRA MIRADA D’ÀFRICA”

El passat divendres 16 de febrer va tenir lloc a la Biblioteca Municipal un emotiu acte on es donava per inaugurada l’exposició “AFRICAHUGS, L’ALTRA MIRADA D’ÀFRICA”, una exposició fotogràfica del projecte de l’aieloner Vicent Domingo a l’Àfrica.

Centenars de veïns, amics, companys, mestres i autoritats abarrotaren la Biblioteca Municipal Degà Ortiz i Sanz, per acompanyar a Vicent en este acte d’inauguració i seguir amb admiració les petjades que, amb el seu projecte, ha dut a terme pel continent africà.

L’exposició fotogràfica itinerant, que romandrà al nostre poble fins la Setmana de la Lectura (finals d’abril), ens mostra una altra cara d’Àfrica, mostra el país des de les seues potencialitats, un país d’oportunitats i grans riqueses. La meua Àfrica, la nostra Àfrica, està plena d'Herois i Heroïnes.

Vicent a volgut donar les gràcies a totes i tots per assistir a l’acte, així com a l'Ajuntament d'Aielo de Malferit pel seu patrocini i suport institucional. A més, ha afegit que la mostra “a petició vostra, rodarà per escoles, instituts, centres culturals, museus....Àfrica és molt més del que ens arriba. No deixeu de visitar-la!”

L’Alcalde, José Luis Juan Pínter, ha afirmat que “des de l’Ajuntament hem volgut recolzar este magnífic projecte, i animem a Vicent perquè continue treballant en este gran somni. La seua valentia i constància ha aportat el millor d’ell al continent Africà i des del consistori el volem felicitar-lo pel seu magnífic projecte, ÀfricaHugs”.