Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

Montaverner mejora las instalaciones deportivas con ayuda de la Diputació

El consistori ha invertit 99.000 euros del SOM 2016 en la construcció d’una nova pista de pàdel i l’adequació dels terrenys que albergaran un nou espai multiusos

El municipi de Montaverner ha millorat les seues instal•lacions esportives amb una nova pista de pàdel, a més de procedir a l’adequació dels terrenys que albergaran un nou Centre Polivalent. Unes actuacions que han estat possible gràcies als fons procedents de la Diputació de València, tal i com ha explicat l’alcalde d’aquesta localitat, Juli Juan, a la vicepresidenta de la corporació provincial, Maria Josep Amigó, durant la recent visita efectuada a Montaverner per tal de conèixer les inversions realitzades amb els recursos de la Diputació.

La vicepresidenta, Maria Josep Amigó, ha assegurat que «apostar per l’esport és potenciar les generacions del futur en qualsevol municipi», per això ha considerat «molt positives» les inversions realitzades per l’equip de govern de Montaverner en aquesta àrea. En aquest sentit, la vicepresidenta ha reivindicat «l’autonomia municipal» implementada des de l’actual equip de govern de la Diputació de València «perquè cada consistori, cada administració, puga valorar quina és la realitat del seu municipi i invertir els recursos disponibles en aquells projectes que resulten necessaris i contribueixen a millorar les condicions de vida de la ciutadania», ha remarcat.

Així mateix, Maria Josep Amigó ha posat en valor «la sensibilitat dels actuals responsables públics a l’hora d’atendre les demandes de la ciutadania». Unes necessitats a les quals respon «el projecte de construcció d’un centre polivalent al municipi, i pel qual s’està treballant de forma intensa per part de l’actual equip de govern municipal», ha reconegut la vicepresidenta.

En concret, el Consistori de Montaverner ha destinat una inversió pressupostària de 99.075 euros, corresponent al programa de Serveis i Obres Municipals de l’exercici 2016, a la construcció d’una nova pista de pàdel en les instal•lacions esportives municipals. A més de procedir, en aquesta mateixa zona, a l’adequació i condicionament dels terrenys que albergaran el futur centre polivalent. Una demarcació que en l’actualitat ja compta amb el Pavelló Esportiu, les pistes per a la pràctica esportiva i l’Auditori Municipal, als quals s’unirà aquest immoble d’usos múltiples.