Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

II edició del concert de marxes processionals a Xàtiva

La Germandat de Confraries i l’Ajuntament de Xàtiva, presenten la segona edició del concert de marxes processionals de la Setmana Santa,que tindrà lloc el proper 25 de febrer, a les 19 hores, al Gran Teatre.

A l’acte han assistit el regidor Jordi Estellés, la presidenta de la Germandat de Confraries, Eugenia Gandia, la presidenta de la Societat Musical La Nova de Xàtiva i el director de la seua banda simfònica, José Miguel Fayos.

La recaptació del concert, amb una finalitat benèfica, es destinarà a les associacions de caràcter social de la ciutat. Les entrades estaran a la venda des de demà, a la Casa de Cultura, en horari habitual, al preu de 3 euros.

El regidor Estellés ha destacat la vocació de permanència d’aquesta activitat: “és el segon any que s’organitza aquesta activitat que inicia la presència de la Setmana Santa a la ciutat. Volem que es puga consolidar per a que es faça tots els anys. La Setmana Santa és un esdeveniment cultural de gran envergadura a Xàtiva. Amb aquesta iniciativa, sobrepassem els àmbits merament religioses per a sumar-nos al gran nivell artístic musical que té aquesta ciutat”.