Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

Èxit de participació en les II Jornades de Saxo a la Llosa de Ranes

Un total de 35 alumnes van participar en la segona edició de les Jornades de Saxo del Seiklus Ensemble, celebrada el passat cap de setmana a la Llosa de Ranes, cobrint així el total de les places que hi havia disponibles.

L’esdeveniment, que estava organitzat per la Fundació Sanganxa, la formació Seiklus Ensemble, la Societat Musical de la Llosa de Ranes i l’Ajuntament, va comptar amb classes per a estudiants de grau professional, superior i postgrau, amb professor de reconegut prestigi internacional, com ara, Mariano Garcia i Jordi Fuster. També hi va haver activitats per als alumnes de grau elemental, així com xerrades, conferències, tallers i grups de càmera.

Els alumnes de la modalitat A (a partir de 3er curs d’ensenyament professional) van gaudir d’una classe individual de 50 minuts amb cada professor convidat. A més, van participar en el taller d’improvisació. Els alumnes de la modalitat B (ensenyament elemental i 1er cicle d’ensenyament professional) van tenir dues classes amb els membres del Seiklus Ensemble, els tallers de sound-painting i d’improvisació.

Paral•lelament també es va realitzar una exposició de saxòfons Selmer i accessòris Vandoren. A més, un tècnic de Taller Sanganxa va estar durant el matí de dissabte a disposició dels participants que volgueren revisar gratuïtament el seu instrument.

Però el plat fort del curs va arribar a les 19:30 de la vesprada del dissabte, amb el concert que van oferir a l’Auditori Mestre Vicent Tortosa, la formació Seiklus Ensemble amb els professors convidats com a solistes i en el que van participar tots els alumnes.

Evarist Aznar, alcalde del municipi amfitrió de les Jornades de Saxo es mostrava molt satisfet amb l’èxit que ha tingut aquest curs ja que “la Llosa de Ranes ha demostrat, una vegada més, que s’ha convertit en un important focus de formació i promoció de la música”.

Per la seua part, des de la Fundació Sanganxa, destaquen “el sensacional treball de tots els professors i participants. Així com la gran acollida del poble de la Llosa de Ranes a tots els projectes musicals que s’hi presenten”.