Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

S’inicien les obres d'adequació de la zona enjardinada al párquing de la piscina municipal d'Aielo de Malferit

L’Ajuntament d’Aielo de Malferit ha donat inici als treballs d'adequació de la zona enjardinada del pàrquing de les pistes de pàdel i de la piscina municipal, i de l'espai reservat per a l’estacionament de vehicles.

Concretament s’està construint un mur amb pedra natural per delimitar el jardí de la zona destinada a l’estacionament i circulació de vehicles. En la zona enjardinada s'estan plantant garrofers de més de 200 anys que s'han recuperat de la zona del Calvari on s'emplaçarà la nova rotonda, amb l'objectiu de preservar-los. Aquestes millores al pàrquing suposaran un gran avantatge per als usuaris que utilitzen diàriament estes instal•lacions del Poliesportiu Municipal.

Els treballs, que s’iniciaren la passada setmana, s’estan portant a terme amb el personal contractat per l’Ajuntament del programa EMCORD, junt amb el personal del Servei de Manteniment.

Segons Jose Luís Juan Pinter, l’Alcalde de la localitat, “estos treballs de condicionament dels jardins, junt amb les lluminàries instal•lades el passat mes de juliol, i l’asfaltat i delimitació de la zona d’estacionament, que es realitzarà en breu, cobriran les necessitats que les instal.lacions esportives presentaven.