Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

El curs de suzuki del Conservatori celebra la seua quarta edició

L’artista polonesa de renom internacional Anna Podhajska serà l’encarregada d’impartir aquest seminari al què venen alumnes de tot Espanya.

La regidora del Conservatori, Empar Penadés (Compromís) ha presentat en roda de premsa la quarta edició del Curs del Mètode Suzuki del “Lluís Milan”. Aquest seminari coordinat per Seo Perucho i Joan Furió, professors del conservatori municipal, s’impartirà el proper cap de setmana 27 i 28 de gener a la Casa de Cultura.

La regidora Penadés insisteix en que “cal continuar treballant per obrir el conservatori a noves metodologies i potenciar la seua acció dinamitzadora de la música i la cultura en Xàtiva”.

En aquesta ocasió el curs comptarà amb la violinista de reconegut prestigi internacional Anna Podhajska. Podhajska és professora de violí a Polònia i a l’estranger, i viatja per impartir tallers arreu d’Europa. Es la fundadora i directora de l’Institut Suzuki de Gdans (Polònia), que compta més de 200 estudiants. Va participar com a membre de l’Orquestra Simfònica del Nord d’Islàndia, on va residir durant 15 anys i on també impartia classes a l’escola de música d’Akureyri. Des de la seua graduació i fins al 1990 va treballar com a docent de violí i de temes teòrics a les universitats d’Olsztyn i Slupsk, en Polònia. Segons Joan Furió, un dels organitzadors del curs, “Anna Podhajska és una de les mestres del mètode suzuki que més ens ha impressionat quan hem assistit a cursos internacionals. La seua capacitat per treure el millor de cada infant que ensenya ens inspira per treballar de la mateixa manera.”