Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

Comencen els treballs de construcció de la rotonda del Calvari a Aielo de Malferit

La darrera setmana, l’empresa adjudicatària dal projecte va donar inicia als treballs de construcció de la rotonda que s’emplaçarà en la CV-651 (Carretera de Moixent), a l’altura del Calvari.

La construcció de la rotonda, a més de contribuir a millorar la circulació del tràfic rodat de la zona i descongestionar l’accés al poble del veïns que viuen al camp, permetrà unir els dos trams del Carrer Julián Juan Mompó que actualment no tenen connexió.

L’Ajuntament d’Aielo de Malferit va adquirir, fa aproximadament 5 anys, els terrenys necessaris perquè la Diputació de València iniciara els treballs de construcció d’esta rotonda, a la coneguda Carretera de Moixent, punt on acaba l’extensió del casc urbà. Un projecte que costarà més de 300.000 euros.

Previ a l’inici de les obres, el Servei Municipal de Manteniment i obres va procedir a recuperar els garrofers centenaris, que estaven ubicats als terrenys que ocuparà l’actual glorieta, per conservar-los en les zones enjardinades del poble. Tanmateix s’han realitzat diverses tasques d’adequació dels terrenys.

L’Alcalde de la Localitat, José Luís Juan Pínter, ha manifestat la seua satisfacció pel projecte. “La construcció d’esta glorieta és fonamental pel que fa a la circulació de vehicles i comunicació de carrers en esta part del poble. Tanmateix des de l'Equip de Govern Municipal volen agrair a la Diputació de València esta inversió a la nostra localitat.”