Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

L’Ajuntament d’Aielo de Malferit construeix un nou pas elevat per millorar la seguretat viària

L’Ajuntament d’Aielo de Malferit va iniciar el passat dilluns 8 de gener les obres de construcció d’un nou pas de vianants elevat amb l’objectiu de reduir la velocitat del tràfic rodat i millorar la seguretat dels vianants.

La construcció d’este nou pas elevat per a vianants (reductor de velocitat), a l’Avinguda Jaume I, forma part de les actuacions incloses al Pla Local de Seguretat Viària encaminades a la millora de la seguretat del trànsit, supressió de barreres arquitectòniques i adequació d’espais.

Les obres han finalitzat hui dijous i esta vesprada ja s’ha pogut circular amb normalitat per accedir des de l’Avinguda Jaume I a l’Avinguda Valencia.

Segon l’Alcalde, José Luis Juan Pinter, “continuem treballant per millorar la circulació del tràfic rodat a la població, adoptant mesures per contribuir a una major seguretat vial i una circulació més fluida. S’està fent un treball important de supressió de barreres arquitectòniques, al temps que s’han adoptat diferent mesures que tracten de facilitar la circulació dels vianants .”