Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

La Llosa de Ranes acollirà les II Jornades de Saxo del Seiklus Ensemble

La Llosa de Ranes es convertirà els dies 27 i 28 de gener en seu de la música de saxòfon, amb les II Jornades del Seiklus Ensemble. Un esdeveniment organitzat per la Fundació Sanganxa, la formació Seiklus Ensemble, la Societat Musical de la Llosa de Ranes i l’Ajuntament.

Aquestes jornades comptaran amb classes per a estudiants de grau professional, superior i postgrau, amb professor de reconegut prestigi internacional. Mariano García i Jordi Fuster, seran els professors convidats per a aquesta segona edició.

A més, hi haurà activitats per als alumnes de grau elemental, així com xerrades, conferències, tallers, grups de càmera i concert. Tot açò, cercant sempre oferir la màxima qualitat, però amb el vessant lúdic que sempre està present en els projectes de la Fundació Sanganxa.

Com a activitats complementaries el curs comptarà amb un concert del Seiklus Ensemble, amb els professors convidats com a solistes, en el que tots els alumnes tocaran una peça junt als professor. També es realitzarà una exposició de saxòfons Selmer i accessòris Vandoren. A més, un tècnic de Taller Sanganxa estarà dissabte pel matí a disposició dels participants que vulguen revisar gratuïtament el seu instrument.

Els alumnes de la modalitat A (a partir de 3er curs d’ensenyament professional) tindran una classe individual de 50 minuts amb cada professor convidat. A més, podran participar en el taller d’improvisació, així com en el grup d’alumnes i professors per al concert.

Els alumnes de la modalitat B (ensenyament elemental i 1er cicle d’ensenyament professional) tindran dues classes amb els membres del Seiklus Ensemble, els tallers de sound-painting i d’improvisació, així com la participació en la peça conjunta del concert.

El concert tindrà lloc el dissabte 27 de gener a les 19:30 de la vesprada en l’Auditori Mestre Vicent Tortosa. L’entrada serà lliure fins a completar aforament.

Tota la informació i inscripcions en www.jornadasdesaxo.com