Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

L’Olleria celebra aquest cap de setmana la III Fira Outlet de Sant Antoni

L'horari de la Fira serà dissabte de 17 a 22 i diumenge d’11 a 19h.

Els comerciants de l’Olleria celebren aquest cap de setmana la III Fira Outlet de Sant Antoni als baixos del Mercat Municipal. Una fira, que obrirà les seues portes dissabte a les 17 h, i en la que es poden trobar tot tipus de productes amb importants descomptes: des de roba, complements, plantes, decoració, restauració, perruqueria, tendes d’animals, herboristeria, gimnàs. Com explica Rebeca Martínez, Presidenta de l’Associació de Comerciants de l’Olleria “ el mercat de l’Olleria es convertirà aquest cap de setmana en un xicotet centre comercial, amb productes de tot tipus, en un mateix espai. Una iniciativa atractiva per a tots: a nosaltres ens ajuda donar-nos a conèixer, i a la gent li facilita les compres perquè ho té tot a la mà, i amb importants descomptes”.

Per ambientar-la hi haurà una xaranga dissabte de vesprada i música en directe el diumenge, a més d’atraccions infantils per als més menuts com ara el bou mecànic, un futbolí unflable i tallers de globoflexia i gomaeva, entre d’altres. També es faran dos sortejos, un dissabte i altre diumenge de vesprada, de 5 premis cadascun d’ells entre tots els que hagen comprat.

La Fira, que compta amb el suport de l’Ajuntament de l’Olleria, disposarà també d’un racó solidari, explica Gemma Vidal, Regidora de Promoció Econòmica: “ aquesta és una de les novetats d’enguany, i l’objectiu és que la gent que ho desitge puga portar aliments, roba, joguets, etc. que no utilitze i que després associacions com Caritas i els Scouts s’encarregaran de repartir entre les persones més necessitades del poble”.