Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

Drons socials construïts per joves estudiants aterren en l’IES Josep Segrelles d’Albaida

La Universitat de València, El Caleidoscopio i l’Ajuntament d’Albaida donen el tret d’eixida a la Fira Aèria, un projecte d'innovació educativa amb l’objectiu que joves d’entre 12 i 18 anys aprenguen a construir drons amb un fi social o mediambiental d’impacte positiu per al seu entorn.

La primera etapa del projecte serà la formació del professorat de l’IES Josep Segrelles, que es realitzarà a Moixent i finalitzarà el gener de 2018. Una vegada finalitzat el procés de formació, el professorat guiarà al seu alumnat en el desenvolupament d’un projecte que se centrarà en el disseny i construcció d’un dron. Per últim, i com a colofó, a mitjan mes de maig de 2018, els alumnes presentaran els seus treballs en la Fira Aèria, que tindrà lloc en la Universitat de València.

Des de la direcció de l’IES Josep Segrelles feliciten a l’Ajuntament d’Albaida per la iniciativa i, per la seua part, la Regidora d’Educació i Esports, Lucia Company, afirma que “la Fira Aèria és una proposta que cerca fomentar vocacions tecnològiques entre estudiants d’ESO i Batxillerat mitjançant la construcció d’un dron així com la reflexió sobre la tecnologia vista com una ferramenta per millorar l’entorn humà i no únicament com un objecte de consum”.