Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasLocal

Majestuosa cavalcada de ssmm els reis mags a Aielo de Malferit

El passat divendres 5 de gener els tres mags d’Orient Melcior, Gaspar i Baltasar, varen arribar a la localitat d’Aielo de Malferit plenant d’alegria i il•lusió els carrers.

Una acolorida cavalcada acompanyà a Ses Majestats els Reis d’Orient des de l’Avinguda Diputació fins a l’Església Sant Pere Apòstol on varen realitzar l'ofrena i l'oració. A més, enunciaren els parlaments a tot els veïns, encara que aquests anaven més destinats als xicotets de la casa. A continuació, es dirigiren al Palau, on els aieloners pogueren participar en l'audiència reial i fotografiar-se amb el seu rei favorit.

L'Associació ARMIDAM i l'Ajuntament varen organitzar una bonica cavalcada on participaren els menuts de la catequesis i els ballets locals. Musica, balls, boato i patges, acompanyaren a Ses Majestats pels carrers de la nostra població en aquesta jornada de festa. Un any més, el gran treball i la col•laboració entre les entitats locals varen donar lloc a una vesprada de goig i jovialitat per a tots els veïns d'Aielo.

Publicado en Local 09 / 01 / 2018