Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

Bocairent completa les ajudes del Pla Renhata de rehabilitació de vivendes amb més de 4.500 euros

Els huit beneficiaris reben un 15% addicional de l’aportació de la Conselleria d’Habitatge, Obres públiques i Vertebració del territori

L’Ajuntament de Bocairent farà efectiu aquest dijous, 4 de gener, l’ingrés de l’ajuda municipal associada al Pla Renhata de la Conselleria d’Habitatge, Obres públiques i Vertebració del territori. D’aquesta forma, els beneficiats rebran entre 331 i 630 euros, segons el cas, per la millora de les seues vivendes durant el 2017.

L’aportació municipal suposa un 15% addicional de la subvenció autonòmica i compensa les inversions de particulars en la reforma de cuina i de banys així com treballs d’adaptació per a persones amb diversitat funcional en les seues vivendes habituals. La iniciativa, aprovada per l’equip de govern el 14 de setembre i supervisada per l’oficina tècnica, pretenia “donar suport tant a propietaris i usuaris de les llars com a les empreses de construcció de la localitat”, en paraules de l’alcalde de Bocairent, Josep-Vicent Ferre. En total, les ajudes van beneficiar huit immobles dels quals dos estan situats en el barri medieval i la quantia realitzada arriba als 4.565,52 euros.