Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

L’Ajuntament de Quatretonda ha incorporat a la plantilla de personal, per un període de mig any, a 22 nous treballadors i treballadores.

Aquestes incorporacions ho han fet a través de programes del SERVEF destinats a la contractació de persones aturades

En primer lloc s’han incorporat cinc persones gràcies al programa destinat a contractar aturats de llarga durada i dues més pel programa per donar feina a persones aturades majors de 30 anys. Aquestes persones es dedicaran a feines de neteja del municipi i una treballadora es dedicarà a feines administratives en l’ajuntament. Així mateix, a través del programa Avalem Territori s’han contractat dotze persones destinades a feines de peonatge forestal i tres que realitzaran les funcions de capatàs. D’aquesta manera es constituiran tres quadrilles de 5 persones que se n’encarregaran de diferents feines com la reparació i manteniment de camins forestals, treballs de neteja de la serra per a la prevenció d’incendis forestals i també treballs de neteja de barrancs i sendes.

Aquests tipus de programes són una bona oportunitat tant per a l’Ajuntament, que troba un important recolzament en la plantilla que és molt necessari per poder dur endavant feines que de no ser així no es podrien dur a terme, com per a les persones desocupades, que tenen una oportunitat per reincorporar-se al mercat laboral.