Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

La canera de la Vall d'Albaida estrena web per a facilitar les adopcions

La canera de la Vall d’Albaida, que enguany ha millorat les seues instal•lacions, estrena també pàgina web amb l’objectiu de facilitar les adopcions.

Com explica el conseller de l’àrea, Pep Estornell, «La canera és el primer punt al qual cal acudir no sols quan es perd un gos, sinó també quan es vol tindre. Ara podran veure sense haver-se de desplaçar els gossos que es troben a les instal•lacions». El webcanera.mancovall.com permet efectuar una vista ràpida amb imatge de l’exemplar i dades bàsiques com l’edat, el caràcter o la raça.

A banda d’estrenar web, la canera ha llançat en les xarxes i el canal de Youtube de la Mancomunitat l’audiovisual Una adopció, una nova vida (https://youtu.be/4c6KMoe9H2c) sobre una experiència real per tal de difondre i conscienciar sobre els avantatges d’adoptar un gos en lloc de comprar-lo. Com assenyala Estornell «s’acosta Nadal i massa gent confon animals amb regals. Un gos no és un objecte i s’ha de meditar com cal abans d’introduir-lo en la família, però si s’està decidit, hi ha moltes raons que van més enllà del preu per a triar un gos de la canera en lloc de comprar-lo».