Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

L’Ajuntament d’Agullent incorpora temporalment 6 nous treballadors mitjançant subvencions

L’Ajuntament d’Agullent ha incorporat aquesta setmana a la seua plantilla, per un període de mig any, a dues auxiliars administratives i a un obrer.

Ho ha fet a través dels programes de subvencions destinats a la contractació de persones desocupades, l’EMCORD per a aturats de llarga durada i l’EMCORP destinat a persones aturades majors de 30 anys. “Creiem que aquests tipus de programes són una bona oportunitat, tan per a l’ajuntament, que compta amb un suport en la plantilla, com per a les persones desocupades, que a través d’aquestes subvencions tenen l’oportunitat de reincorporar-se al mercat laboral”, comenta Jesús Pla, alcalde d’Agullent.

Amb aquestes tres noves contractacions ja són 6 les persones que actualment estan treballant a l’Ajuntament d’Agullent mitjançant programes subvencionats. A través dels programes EMPUJU i EMCUJU, destinats a la contractació de persones joves per entitats locals, en el marc del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, s’han incorporat a l’ajuntament un auxiliar de jardineria i un tècnic de turisme, per a un període d’un any.

A més, el departament municipal de Desenvolupament Local compta durant 4 mesos amb una jove professional de Bèlgica mitjançant el projecte Eurodisea, un programa europeu que dóna la possibilitat de tindre una experiència laboral a l'estranger, als joves que estan cercant treball i que tenen de 18 a 30 anys.