Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

13 famílies es beneficien de la segona entrega del xec bebé en Aielo de Malferit

El passat dissabte 16 de desembre l’Ajuntament d’Aielo de Malferit va fer la segona entrega dels xecs per valor de 150 euros, als beneficiaries de les ajudes per a naixements – “Xec Bebè 2017”.

L’acte d’entrega va tenir lloc al Saló de Plens de l’ajuntament a les 12 hores, reunint a membres de les 13 famílies beneficiaries junt amb els seus bebès. Amb esta entrega són ja un total de 27 les famílies les que s’han beneficiat d’esta ajuda que recullen els pressupostos del 2017.

El programa d’ajudes està adreçat a les famílies de la localitat amb fills nascuts durant l’any 2017, sent únic requisit que ambdós progenitors estiguen empadronats a Aielo abans del 31 de desembre de 2016. Les sol·licituds per a este exercici durant el mes a les oficines municipals aportant la documentació justificativa necessària per rebre l’ajuda.

A més l’Alcalde ha afirmat que “és necessari incrementar la natalitat a la localitat, i amb aquesta ajuda simbòlica es pretén incentivar a la població perquè aquest nombre augmente any rere any, donat que ells són el futur d’Aielo. Esperem que el proper any s’esgote la partida pressupostada, i això suposarà uns 60 naixements més. Des de l’Ajuntament anem a seguir fent política de gestió a favor de les famílies i us animem a tots a contribuir amb la natalitat.