Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

L’11a Mostra de Teatre Amateur de la Vall d’Albaida reunix 1200 espectadors

Del 22 d’octubre al 10 de desembre han participat a Bèlgida dotze grups de deu municipis

1.210 espectadors han passat per Bèlgida durant els set caps de setmana de l’11a Mostra de Teatre Amateur de la Vall d’Albaida que coordina la Mancomunitat. El conseller de Cultura, Fede Vidal, va agrair l’esforç dels grups participants «que es dediquen, per a l’amor a l’art, a la seua passió i són capaços de contagiar-la».

Del 22 d’octubre al 10 de desembre han passat per Bèlgida dotze grups de deu municipis ja què, per malaltia, l’actuació de Gent sense vergonya de Quatretonda, que queda pendent, la va suplir el grup local el Raboser que precisament va tancar ahir la Mostra amb Un consell de ministres molt especial, una obra escrita en 2015 on apareixen tots els pobles de la Vall d’Albaida. Per a l’alcalde de Bèlgida, Diego Ibáñez, «és un plaer comptar amb el Raboser, un grup cultural capaç d’organitzar amb èxit una mostra comarcal que no se celebra tots els anys per l’entitat del repte»

Enguany, com a novetat, la Mostra ha inclòs un taller de teatre al carrer a càrrec d’Alfred Montés perquè actors i actrius amateurs aprenguen les tècniques teatrals necessàries per a interpretar en un espai tan diferent de l’escenari com és l’urbà. En la 11a Mostra de Teatre Amateur, a més dels amfitrions, han participant Els Comediants de la Pobla del Duc; l’Agrupació Artística d’Ontinyent i el taller de teatre del Projecte Trèvol; El Balneari de Bellús; El Palmeral de Benigànim; els Amics del Teatre i l’Arcà de Bocairent; Amics del Ball La Carpa de Llutxent; Terres Secanes de Quatretonda; el Bunyol de l’Olleria i Del cap a rabo de Salem