Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

Xàtiva prepara un viatge a la neu

Des de la Regidoria de Joventut hem programat una extensa programació de viatges amb la col·laboració de Nautalia Viatges, els quals realitzem durant tot l'any. Podeu consultar la programació completa a la Casa de la Joventut i en les nostres Xarxes Socials, Infojove Xàtiva.

Amb l'arribada del fred i de les primeres nevades, anem pensant ja en la temporada d'esquí per això des de

la Regidoria s'ofereixen diverses possibilitats per a gaudir d'aquest esport. La primera cita és un dia a la Neu, el 28 de Desembre anirem a passar el dia a l'estació de Javalambre, pel preu de 47 € amb Carnet Jove (57 € per adults) està inclòs l'autobús d'anada i tornada, forfet d'1 dia i el segur de viatge i d'esquí, a més pagant un suplement podràs llogar el material (10 €) o rebre classes d'esquí (17 €).

A més a més, si voleu passar més temps a la neu, tinguem disponible un viatge organitzat per al cap de setmana del 19 al 21 de gener. Amb 185€ amb Carnet Jove (o 195€ en adults) està inclòs l’autobús d’anada i tornada, forfait en Grandvalari dos dies, i estada en l’Hotel Panorama les dos nits i segur de viatge i d’esquí.

Encara queden places, si t'interessa, passa't per la Casa de la Joventut i et donarem més informació. El nostre horari és de 10 a 13 h de dilluns a dissabtes i de 17 a 20 h dilluns a divendres.