Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

La Llosa de Ranes prepara la gala benèfica contra el càncer “Elles”

El proper dissabte 2 de desembre a les 17:20 de la vesprada l’Auditori Municipal “Mestre Vicent Tortosa” acollirà la Gala Benèfica contra el càncer “Elles”. Un espectacle amb més de 10 artistes confirmats entre els que es troben el ballet Rafa Felipe, el mag Álvaro, i la música de Carles Vila, Rubén Altur, Josemy i Genaro, Dani Parreño, Ruth Olano, Los Secretos del Silencio i Ariadna i Carlos Salvador.

Les entrades estan a la venda a un preu de 7€ en diferents establiments del poble com ara el Bar Balaguer, la Pizzeria Pepe’s, Mapfre i l’Estanc Ca Rosario. Els xiquets podran gaudir de l’espectacle de forma gratuïta si van acompanyats d’un adult. La recaptació íntegra anirà destinada a la investigació

i la lluita contra el càncer. Els diners seran entregats a través de la Junta Local de l’AECC de la Llosa de Ranes. Cal destacar que tots els artistes que actuaran en la gala ho faran de forma totalment desinteressada.

El promotor d’aquesta iniciativa és Josep Noguera (Cream Events), un jove de la localitat que ha dedicat el seu temps i els seus esforços en que aquesta primera gala benèfica isca perfecta. I ho ha fet en un temps rècord, només dos mesos han sigut suficients per a organitzar-la. “Cada dia que passa estic un poc més nerviós, perquè sé que és un projecte molt ambiciós, però confie en

que tot eixirà bé” assegura Josep. “Vull donar les gràcies a la Junta Local de l’AECC de la Llosa de Ranes, a l’Ajuntament i a totes les empreses que han col·laborat” afegeix.