Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasLocal

Caixa Ontinyent inaugura la seua nova seu central

El President de la Generalitat, Ximo Puig, valora a l'entitat com un gran projecte de futur

Caixa Ontinyent ha inaugurat hui la seua nova seu central en un acte que ha comptat amb la presncia del President de la Generalitat, Ximo Puig, el Conseller d'Hisenda, Vicente Soler, el Director General de lInstitut Valenci de Finances, Manuel Illueca, el President de la Diputaci de Valncia i Alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodrguez, el President de Caixa Ontinyent, Antonio Carbonell, el Director General de l'entitat, Vicente Penads, membres del Consell d'Administraci i de la Comissi de Control de la Caixa aix com l'equip directiu, portaveus dels grups municipals d'Ontinyent, representants d'associacions empresarials i participants en el projecte de rehabilitaci.

El nou edifici dota a l'entitat de capacitat per a oferir els serveis ms avantguardistes i consta de set plantes, cinc d'elles destinades a oficines, un semisoterrani i una planta destinada a cafeteria i terrassa; reuneix els serveis centrals de l'entitat (negoci, operacions i mitjans, assessoria jurdica, oficina digital, riscos, recursos humans, planificaci i control, presidncia, direcci i secretria); disposa dels ms moderns dispositius d'eficincia energtica i compta amb mesures de seguretat en tres nivells: accessos i circulaci (dades biomtriques), protecci de persones i elements, i ciberseguretat.

El President de la Generalitat, Ximo Puig, ha subratllat que s un dia de profunda alegria per als valencians, perqu Caixa Ontinyent s el cor del nostre xicotet sistema financer valenci. s l'exemple que es poden fer les coses b. Al mateix temps, ha felicitat a l'entitat per la seua nova seu ja que aquest edifici arreplega el sentir de Caixa Ontinyent: modernitat, arrelament a un territori i comproms permanent amb la seua gent. Enhorabona.

El President de la Diputaci i Alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodrguez, ha assenyalat que quan vam arribar al govern, em preguntava quin model volia seguir, qui podia ser el nostre exemple i el vaig trobar en Caixa Ontinyent perqu combina a la perfecci la prudncia, la capacitat per a avaluar riscos, larrelament al territori i la capacitat d'innovar. La passi en el seu treball s probablement la recepta mgica que justifica aquests 133 anys d'histria.

Per ltim, el President de Caixa Ontinyent, Antonio Carbonell, ha destacat que amb la nova seu central s'ha aconseguit concentrar en un nic edifici tots els serveis centrals; s'ha dotat dels mitjans d'avantguarda per a seguir millorant en la qualitat dels serveis; incorpora installacions que permeten la mxima eficincia energtica; i aporta modernisme al tradicional barri de Poble Nou en el qual se situa, contribuint a la revitalitzaci del casc histric i a la seua recuperaci social i econmica.

Aix mateix, s'ha mostrat optimista per a afrontar el futur de l'entitat perqu comptem amb experincia i sabem adaptar-nos a les circumstncies i canvis socials i econmics, amb la confiana dels nostres clients, amb el suport de les nostres institucions, i tenim uns rgans de govern implicats i un equip directiu i un personal molt qualificat.

Publicado en Local 23 / 11 / 2017