Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

La Campanya Compra a casa repartirà enguany 4.700€ en premis a l’Olleria

S'acosten les festes de Nadal, i amb elles com és tradició arriba a l'Olleria la campanya Compra a Casa. Una campanya que enguany repartirà un montant de 4.700€ en premis, concretament hi haurà 35 premis de 120€ i 1 de 500€.

En la campanya participen comerços, empreses de serveis, hotels, cafeteries, bars, restaurants i pubs de la localitat. 'És la campanya més important de les que fem durant tot l'any per incentivar el comerç local i sempre té molt bona acollida. La gent l'espera amb moltes ganes, ja que els premis estan molt bé, i el més important és que ajuda a incentivar l'activitat econòmica del municipi', afirma Gemma Vidal, Regidora de Promoció Econòmica.

La campanya l’organitzen junt a l'Ajuntament, l'associació de comerciants i hostalers locals, i durarà des del pròxim 20 de novembre al 6 de gener. El dia 9 de gener serà quan es farà el sorteig i es donaran a conèixer els números premiats. Després els agraciats disposaran de 10 dies naturals, des de l'endemà de lliurament del xec, per gastar-se'l i podran fer-ho en qualsevol dels establiments adherits a la campanya. Com explica José Vañó García, President dels hostalers de l'Olleria, 'per a nosaltres esta campanya ja s'ha convertit en tota una tradició i tenim moltes ganes de que arribe, perquè com que a la gent li agrada, consumeix i compra més , i això al final és bo per a tots'.