Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

NO A L'ESTIGMA es representarà al teatre Odeón d'Albaida aquest divendres

NO A L'ESTIGMA, que es representarà al teatre Odeón d'Albaida aquest divendres dia 10 de novembre a les 19.30. El accés es gratuït.

És obra realitzada i representada per usuaris de l'Associació per a la Defensa e Integració de persones amb malalties mentals, és una obra que s'ha representat a Madrid, Murcia, Ontinyent, Aielo de Malferit, entre altres.

Aquesta obra es creada i representada a un taller de teatre realitzat fa un any amb l'ajuda de les ferramentes teatrals de la companyia de teatre social TR3S SOCIAL, es tracta d’un procés de creació col·lectiva junt amb i d’un Teatre Revolucionari per l'Empoderament Social. En aquest procés es va reflexionar sobre les etiquetes i els estigmes que han carregat al llarg de la seua vida, està basat amb històries i vivències personals patides per la visió social que creen les seues malaltie. És un acte que va més enllà de la representació essència i l'assistència passiva a un espectacle. És el un pas més cap a la transformació social.

Entre las preguntes que sorgiran en el debat posterior, estaran: "Que es estar boig?", "Com és viu l'exclusió per motius de salut mental?", Sols cal medicació? Què es un CRIS?”I les altres, que sorgeixen al diàleg amb el públic i els protagonistes de l’obra.