Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasLocal

Vicent Soler: “necessitem la complicitat de tota la societat per canviar l’infrafinançament que patim els valencians”

El Conseller d’Hisenda imparteix la lliçó inaugural d’inici de curs del CPFA Sant Carles

El Conseller d’Hisenda i Model Econòmic del Govern Valencià, Vicent Soler, reclamava ahir en Ontinyent la complicitat de tota la societat valenciana per canviar l’infrafinançament del Govern Central. Soler, que impartia la lliçó inaugural de l’inici de curs 2017/2018 del CFPA Sant Carles, va parlar de les finances valencianes, tot incidint en què des de la Generalitat “no podem fer les polítiques que ens agradaria perquè l’educació i la sanitat siga la que pertoca una societat del segle XXI [...] No és just el sistema de finançament autonòmic i necessitem la complicitat de tota la societat per a canviar-ho”.

La intervenció de Soler va estar precedida per les de l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i el director del CPFPA, Vicent Terol. L’alcalde reafirmava el seu suport al Centre Públic de Formació per a les Persones Adultes (CPFPA), tot incidint en què “el foment de l’educació en totes les etapes de la vida és un dels pilars bàsics del Govern d’Ontinyent, per això tot el que vaja en la direcció de donar suport a l’escola para adults rebrà la consideració de l’Ajuntament d’Ontinyent, com ha sigut la recuperació del pati, el canvi de les finestres o, ara, la creació de la nova plaça”.

Per la seua part, el director del CPFPA, Vicent Terol, agraïa “el treball en equip i la col•laboració amb el consistori que fa possible que l’escola siga creixent en aquesta línia”. L’acte va estar presentat pel professor Manuel Requena, i va incloure l’actuació de l’artista Pau Alabajos, que va interpretar vàries cançons.

Publicado en Local 26 / 10 / 2017