Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

Un dia de trompeta en família a Xàtiva

Xàtiva Trumpet Days 2017 és un festival adreçat especialment a trompetistes que tenen com objectiu difondre la música d’aquest instrument fomentant la realització d’activitats, cursos i concerts entre estudiants i intèrprets professionals. A més, oferim una programació addicional per a que les famílies participen també d’aquesta jornada.

Se celebrarà a Xàtiva, l’11 de novembre, en les instal·lacions del Gran Teatre, la Casa de la Cultura i seus de les dues societats musicals de la localitat. Aquesta iniciativa pretén oferir una proposta musical de qualitat que pose a Xàtiva com a punt de referència de trompetistes, per comptar amb professionals de primer nivell nacional i internacional, apostar per artistes i agrupacions emergents i donar oportunitats als joves que

s’inicien en el món de la música i a tots aquells que desitgen complementar la seua formació. Xàtiva Trumpet Days busca, a la vegada, ser una porta oberta per a aficionats a la música que se interessen por conèixer artistes, formacions, repertori i noves possibilitats d’aquest instrument mitjançant la realització de diverses activitats relacionades amb el món de la trompeta, així com també oferir un concert obert a tot tipus de públic.

Les activitats es desenvoluparan en horari de matí i vesprada, donant cabuda tant a les activitats de formació, així com també altres com ara: xerrades, tallers i concerts. Les entrades al concert seran gratuïtes.

El festival compta amb dos importants propostes como a eix central de la seua programació.

Xàtiva Trumpet Days ofereix als joves estudiants de trompeta la possibilitat de compartir la passió pel seu instrument amb músics professionals de primer nivell. Per tot açò, es desenvoluparan masterclass individuals i col·lectives, sessions de warm up, xerrades i tallers amb intèrprets i agrupacions de prestigi nacional i internacional. Els talleres col·lectius, tindran una durada de 60’ en la modalitat de Master class per a cicles superiors, i de 45’ en les xerrades per a estudiants de primer grau i familiars.