Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasLocal

Ajuntament, comerciants i Banc Sabadell s'uneixen per a potenciar el comerç a Ontinyent

La campanya “Creiem a Ontinyent” sortejarà 3.000 euros en compres entre els clients i premiarà als establiments participants

L'Ajuntament d'Ontinyent, el Banc Sabadell i les associacions de comerciants i hostalers de la ciutat han presentat hui la nova campanya de dinamització comercial “Creiem a Ontinyent”, amb l'objectiu de promocionar el comerç local. Amb aquesta iniciativa, totes les persones que realitzen les seues compres o consumeixen en un dels comerços adherits a la campanya podran optar a un premi de 3.000 euros, que hauran de gastar en un dia i en un mínim de tres comerços. L'alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez, destacava la unió de diverses entitats pel desenvolupament de la ciutat i com aquesta és “una iniciativa interessant que encaixa perfectament amb la filosofia que ens ha guiat fins ara potenciant el comerç de proximitat”.

D'aquesta manera, del 2 al 30 de novembre, els clients que realitzen alguna compra o consumen en algun dels establiments adherits a la campanya podran emplenar un cupó per a participar en el sorteig de 3.000 euros i rebran un tiquet amb el qual podran canviar, en la sucursal del Sabadell a Ontinyent, per una borsa il•lustrada en exclusiva per a la ciutat, fins a esgotar existències. A més, se sortejaran 2.000 euros entre tots els comerços que participen, siguen clients del banc i hagen utilitzat el seu TPV per a cobrar.

Des de l'entitat bancària, el seu director regional, Rafael Ros declarava que “l'únic objectiu de la campanya és recolzar el comerç d'Ontinyent i fomentar l'activitat econòmica, alguna cosa que és beneficiós per al creixement de la ciutat”. Ros tenia també paraules d’agraïment per la predisposició i col•laboració de Jorge Rodríguez i del regidor de Política Econòmica, Pablo Úbeda.

“Creiem a Ontinyent” ja compta amb quasi 200 establiments adherits, una xifra que pot augmentar fins a l'inici de la campanya, ja que no és necessari ser client del Banc Sabadell per a participar en ella. El sorteig se celebrarà l'11 de gener davant notari i el guanyador serà contactat de manera telefònica o a través d'un correu electrònic.

Publicado en Local 19 / 10 / 2017