Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasLocal

El Teatre Echegaray acull l'obra més representada a la història dels Estats Units

“Pels Pèls” i “Xiromita Trad Project” continuen la programació cultural impulsada per l'Ajuntament d'Ontinyent

“Pels Pèls”, l'obra més representada de la història del teatre a Estats Units arriba divendres que ve 20 d’octubre al Teatre Echegaray dins la programació cultural organitzada per l'Ajuntament d'Ontinyent. Els creadors de “Imprebís” i els productors de “El sopar dels idiotes” s'encarreguen en aquesta ocasió de portar fins a Ontinyent aquesta reeixida obra de teatre que barreja comèdia, thriller i reality show.

“Pels Pèls” és una comèdia policíaca en la qual el públic es trobarà amb un assassinat, quatre sospitosos i dos policies tancats en una perruqueria. Es tracta d'una versió actualitzada d'un clàssic de la comèdia contemporània: Shear Madness, de l'alemany Paul Portner (1925-1984), traduïda a 11 idiomes, que també és l'obra de teatre no musical amb més continuïtat de la història (en cartell a Boston des de finals dels setanta). El regidor de Cultura, Àlex Borrell, animava a tota la ciutadania a acudir a aquesta representació “tan divertida i peculiar, en la qual serà el propi públic assistent el que decidisca qui és l'assassí”.

A més, la programació cultural de l'Ajuntament d'Ontinyent continuarà el dissabte 21, també en el Teatre Echegaray, amb el concert “Xiromita Trad Project”, del músic ontinyentí Miquel Gironès. Les entrades per a aquests dos espectacles es poden adquirir en la web de Caixa Ontinyent, en la Casa de la Cultura-Palau dels Barons de Santa Bàrbara o en taquilla una hora abans de l'espectacle. El preu de les localitats serà de 15€ general i 12€ amb descompte en el cas de “Pels Pèls” i 10€ general i 8€ amb descompte per a “Xiromita Trad Project”.

Publicado en Local 16 / 10 / 2017