Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasLocal

Atzeneta d'Albaida construeix graderies i reforma els vestuaris del camp de futbol amb l'ajuda de la Diputació

L'alcalde, José H. Descals, assegura davant la nova graderia amb capacitat per a 300 persones que és “una infraestructura molt important per a nosaltres perquè li dóna vida al poble”

Atzeneta d'Albaida és un municipi de menys de 1.200 habitants. Per a aquest poble de la comarca de la Vall d'Albaida, oferir unes instal•lacions esportives adequades per al seu equip de futbol i els quatre equips de joves federats era absolutament prioritari: xiquets i familiars acudirien a la gespa i a la graderia i el poble s'ompliria de vida. Ara, amb una ajuda econòmica de la Diputació de València, aquesta aspiració s'ha fet possible.

“En aquest cas, una inversió d'aproximadament 150.000 euros ha permès que la gespa de Atzeneta puga comptar amb una graderia”, explica el president de la Diputació, Jorge Rodríguez, després de xafar el terreny de joc i haver visitat altres instal•lacions renovades com els vestuaris o el mur de pedra que protegeix el camp. “Feia molt temps que l'alcalde venia sol•licitant-ho: existeix una aposta molt clara per l'esport en Atzeneta i poder ser copartícips és alguna cosa que ens fa sentir orgullosos”.

Aquestes obres s'inclouen dins del Pla d'Instal•lacions Esportives 2016-2017 pel qual es destinaran un total de 4.358.000 euros a 35 actuacions en 15 comarques diferents. Un pla pensat per a dignificar pistes, camps i poliesportius municipals i potenciar l'esport de base. “Amb aquestes inversions vam demostrar l'aposta d'aquesta institució per la pràctica de l'esport, però sempre respectant l'autonomia d'alcaldes i alcaldesses, que són els qui han proposat les actuacions”, ha defensat Rodríguez.

Publicado en Local 04 / 10 / 2017