Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasLocal

La posada en escena de David Bisbal a Ontinyent inclourà 150.000 watts de llum i 80.000 de so

La taquilla s'obrirà a les 19:00 i l'obertura de portes serà a les 20:00

David Bisbal arriba aquest dimecres a Ontinyent amb una posada en escena que inclourà 150.000 watts de llum i altres 80.000 de so. A més, dues grans pantalles LED d'última generació de 24 metres quadrats es col·locaran sobre 2 torres Layher presidint un escenari que situarà als seus músics dins d'un quadrat de llums de neó que sorprendrà per la seua versatilitat de múltiples colors.

Açò fa que el tour de l'artista d'Almeria, “Hijos del Mar”, en el qual treballen un equip de 40 persones, siga una de les gires més importants d'Espanya juntament amb la d'altres artistes com Sabina o Miguel Bosé, pel que Ontinyent es converteix un estiu més en una de les ciutats per les quals les grans gires decideixen passar. El concert, patrocinat pel programa de la Diputació de València “Sona la Dipu”, comptarà també amb les actuacions dels grups The Saltitos, Caravana Sud i Sibèria, a partir de les 21:00h.

David Bisbal interpretarà temes del seu nou disc com el single “Antes que no”, que ha sigut número 1 en iTunes en 9 països, o temes tan emblemàtics com “Digale”, “Diezs mil maneras”, “Lloraré las penas” o el mític “Ave Maria”, que ha marcat la seua trajectòria musical. Quatre camions seran els encarregats de transportar tot l'equipament fins a l'Estadi Municipal El Clariano. A més, comptarà amb un Slepeer (un autobús que transportarà als tècnics) i una furgoneta amb músics que s'encarregaran del seu equip. L'escenari, que estarà cobert i que ja està sent muntat, tindrà una altura de 16 metres d'alt, 30 metres de boca d'escenari i 12 de profunditat. Davant la previsió de 5.000 o 6.000 espectadors l'organització ha decidit situar l'escenari en el fons sud de l'estadi i deixar accés lliure a les tribunes. Les entrades per a aquest concert, encara es poden adquirir en www.ticketmaster.es, compralaentrada.com, davidbisbal.com i en les oficines de Caixa Ontinyent, o de forma presencial a les taquilles el mateix dia del concert a partir de les 19:00 hores. L'obertura de portes tindrà lloc a les 20:00 hores i a les 21:00 començaran les actuacions prèvies dels grups The Saltitos, Caravana Sud i Sibèria, donant pas a Bisbal que actuarà a les 23:00 hores.

Publicado en Local 23 / 08 / 2017