Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasLocal

Ontinyent comptarà amb 2.800 places de pàrkings públics per atendre la demanda en festes

L’Ajuntament condiciona l’esplanada de 5.400 m2 de l’antiga fàbrica de Gutierrez Fité cedida pel seu propietari per a ser utilitzada durant la “Setmana Gran”

L’Ajuntament d’Ontinyent està realitzant diverses tasques per deixar a punt les 2.800 places de pàrkings públics de què disposarà la ciutat per atendre la creixent demanda durant les festes de Moros i Cristians. Enguany, per primera volta, es comptarà amb les 140 places del nou parking de l’Avinguda de Sant Francesc, als solars de l’antiga fàbrica de Paduana, un estacionament estratègicament situat, a pocs metres del tram final del recorregut de l’Entrada Morocristiana. Cal recordar que l’obra, executada per una empresa local amb un cost de 150.000 euros, va convertir a principis d’any 5.640m2 de solars degradats en un estacionament municipal amb 50

arbres i 600 arbustos, enllumenat i voreres. A més a més, des de l’àrea de Serveis Municipals s’ha deixat a punt l’espai de 5.400 m2 ubicat al Camí Vell de Xàtiva, en l’esplanada de l’antiga fàbrica de Gutierrez Fité (zona accessible des de la coneguda com a “carretera

de València”) cedida per tercer any consecutiu pel seu propietari, Juan Albinyana. El regisor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta assenyalava que “aquest espai està a menys de 400 metres lineals de la Plaça de la Concepció, on finalitza el recorregut de l’entrada de Moros i Cristians, i amb unes xicotetes tasques de neteja i l’enllumenat que ja vam emprar als anys anteriors serà molt útil també per a atendre la necessitat extraordinària d’estacionament d’estos dies”.

 

Cal recordar que estes places se sumen a les del pàrkings de José Iranzo, recentment asfaltat i condicionat, el Recinte Firal, l’aparcament de la zona Germanies (terrenys baix el CEAM), l’aparcament del col·legi Carmelo Ripoll o l’obertura del pàrking de la Sala Gomis (Multiusos) durant el dia de l’Entrada. A més a més, s’ha renovat l’acord amb el Centre Comercial El Teler per a la utilització pública a preu reduït de part de les places d’estacionament del seu pàrking durant els 5 dies centrals de les festes.

Publicado en Local 18 / 08 / 2017