Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasLocal

Ontinyent completa l’adaptació de la quarta aula de 2 anys als col·legis de la ciutat

L’actuació està sent duta a terme pels treballadors del III Pla d’Ocupació Conjunt que cofinancen el consistori ontinyentí i la Diputació de València

L’Ajuntament d’Ontinyent està completant l’adaptació de la quarta aula-pilot de la Conselleria d’Educació de 2 anys

als col·legis de la ciutat, en concret al col·legi Rafael Juan Vidal, de cara al curs 2017-2018. es tracta d’unes

aules per a grups d'un màxim de 18 alumnes, que tindran atenció per part d'una mestra d'educació infantil i una educadora titulada en el mòdul professional d'infantil.

 

El regidor d’Educació, Óscar Borrell, explicava que per a l’aprenentatge òptim dels menuts “és fonamental garantir

que els espais estan en condicions òptimes de llum, ventilació, etc. Des de l’Ajuntament ho tenim molt present,

i per això estem aprofitant que comptem amb els treballadors del III Pla d’Ocupació Conjunt de les

Administracions Públiques, cofinançat amb 120.300 euros entre Ajuntament i Diputació de València, per a dur a terme millores en estos centres”, apuntava. Cal recordar que la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport va incloure el col·legi Rafael Juan Vidal al llistat de 27 centres nous que implantaran aules d'Educació Infantil 2-3 anys per al pròxim curs escolar. Estes 27 noves aules se sumen a les 69 aules experimentals del curs 2016/2017 que ja va incloure els col·legis Vicente Gironés, Martinez Valls i Bonavista, per a oferir un total de 96 aules i 1.728 places a tota la Comunitat Valenciana. El regidor d’Obres, Manuel Cuesta, detallava que si bé el Bonavista, Vicent Gironés i Martinez Valls ja va quedar totalment adaptat a l’alumnat de 2 anys en el curs anterior, “en el Rafael Juan Vidal era necessari fer una actuació de més calat, com és la construcció d’una rampa d’accés al pati o la instal·lació d’un cristall que permet als professors vigilar l’accés dels menors als lavabos, entre altres actuacions realitzades d’acord amb els paràmetres que ens marca la normativa”, assenyalava. A estes millores, avançava Óscar Borrell, se sumarà altra com serà l’aprofitament de la gespa artificial que s’ha retirat del Poliesportiu per renovació, que serà utilitzada

en els col·legis Vicent Gironés i Carmelo Ripoll per a ser emprada principalment als patis que utilitzen l’alumnat de

menys edat després de comprovar l’èxit de les zones amb la gespa reutilitzada ja instal·lada als col·legis Bonavista i Rafael Juan Vidal.

 

Des de la direcció del CEIP Rafael Juan Vidal, Joan Mira ha fet una valoració molt positiva de les reformes que estan efectuant-se al centre, agraint a l’Ajuntament tant la construcció de la nova rampa com l’aprofitament de la

intervenció per a reparar diversos desperfectes menors existents al centre, i avançant que està previst ampliar

les millores a l’aula de 2 anys col·locant parquet abans de l’inici de curs.

Publicado en Local 03 / 08 / 2017