Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasLocal

Una errada de la productora de l’espectacle “Serlo o no” obliga a suspendre l’actuació d’Ontinyent

L’Ajuntament demanarà una indemnització per l’import de totes les despeses ocasionades i es tornarà els diners de les entrades als espectadors

L’espectacle "Serlo o no" amb Josep Mª Flotats i Arnau Puig, previst per al aquest divendres 26 de maig de 2017, a les 22:00 h, al Teatre Echegaray, ha estat suspès per problemes amb la companyia productora Fran Avila Producción i Distribución.

La distribuïdora ha comunicat hui dijous a l’Ajuntament que per una errada administrativa, l’equip tècnic i artístic no pot desplaçar-se a Ontinyent en la data pactada. Així les coses, les entrades comprades per la web de Caixaontinyent, www.caixaontinyent.es o per targeta en els llocs oficials, es retornaran els diners per Caixaontinyent al mateix número de compte corrent que s'han carregat les entrades. Pel que fa a les entrades comprades en efectiu a la Casa de

Cultura - Palau dels Barons de Santa Bàrbara (c. Maians, 26), es retornarà en efectiu aquest divendres de 21:00 a 22:00 hores a la taquilla del propi teatre, acreditant la compra de la entrada/des per tal de poder fer efectiu el retornament de la compra.

El regidor de Cultura, Àlex Borrell, ha anunciat que l’Ajuntament demanarà una indemnització per l’import de totes les despeses ocasionades, tant publicitàries com d’altres tipus. Borrell mostrava la seua “enorme sorpresa pel que ha passat, no entenem com una companyia que treballa amb artistes de la talla de Josep Mª Flotats puga cometre aquest tipus d’errades. S’havia cobert la venda de gran part del pati de butaques i a totes les persones que esperaven l’actuació només podem demanar-los disculpes per una errada que ens ha sorprès i no esperàvem, i menys a 24 hores de l’actuació. Anem a prendre les mesures legals oportunes perquè es restablisca els perjudicis ocasionats”, avançava.

Publicado en Local 26 / 05 / 2017