Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasLocal

Ontinyent inicia les obres de reparació dels danys per les pluges de l’hivern en el paratge del Pou Clar

L’ajuntament invertirà prop de 100.000 euros en recuperar els desperfectes registrats a l’entorn del Pou Clar i a l’adjacent zona de Galindo

L’Ajuntament d’Ontinyent ha iniciat hui les obres de reparació dels danys ocasionats per les pluges del passat

hivern en l’entorn del Pou Clar. El consistori, a més a més, ha iniciat també la intervenció per reparar els

desperfectes a l’adjacent zona de Galindo, tenint un pressupost de licitació entre totes dues actuacions de prop

de 100.000 euros (73.160 al Pou Clar i 22140 a Galindo). El regidor coordinador de l’àrea de Territori, Jaime Peris,

explicava que “aquestos paratges naturals són de gran atractiu, i molt utilitzats pels habitants de la població i

forans durant totes les èpoques de l'any, fent-se altament freqüentat en els mesos d'estiu. Per això, tot i que el termini d’execució de les obres és de 3 mesos, anem a accelerar l’actuació tot el possible amb la intenció que puga estar a punt per al mes de juliol, avançava. Entre les actuacions previstes al Pou Clar es troben la reparació i restitució d'elements constructius de l'ntorn afectat, com a camins per als vianants, escales d'accés, baranes, paviments d'àrees recreatives, etc; neteja, desbrossament i poda de tots els elements vegetals dipositats i en mal estat dels paratges; o reconstrucció del desaïgue, comporta, llosa i mur de la Sèquia Nova, amb un total de 23 intervencions diferenciades. Al cas de Galindo, les obres consistiran en la reparació i restitució d'elements constructius de l'entorn afectat, com a camins per als vianants, escales d'accés, baranes, paviments d'accés des del Camí de l´Alba, etc; i en la neteja i desbrossaments de tots els elements vegetals dipositats i en mal estat del paratge, amb 15 intervencions diferenciades.

Les obres del Pou Clar s’han adjudicat a una empresa local, mentre que a Galindo les executa el propi personal

municipal. En tots dos casos les obres seran degudament senyalitzades, i tot i que al cas de Galindo les actuacions seran previsiblement compatibles amb l’ús de l’àrea recreativa, al Pou Clar s’ha demanat a la ciutadania que s’abstinga d’accedir a la zona d’obres per raons de seguretat.

Publicado en Local 19 / 05 / 2017