Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasLocal

Ontinyent inclou als malalts d’Alzheimer al programa “Majors Actius”

25 persones usuàries han participat de l’activitat plàstica titolada “els colors de la música” al Centre de Dia que gestiona AFAO

Al voltant de 25 persones afectades per l’Alzheimer a Ontinyent han participat hui al programa “Majors Actius”, que impulsa l’Ajuntament per potenciar un envelliment actiu i saludable entre els majors de 55 anys. Ha estat a l’activitat plàstica titolada “els colors de la música” al Centre de Dia Caixa Ontinyent que gestiona AFAO, on els usuaris i usuàries han gaudit d’una experiència on havien d’activar els sentits de l’oïda i la vista amb música a càrrec de l’escola de música Ad Libitum i una part creativa articulada per l’espai artístic La Cabanya Crea, tots recolzats pel personal del centre.

La regidora coordinadora de l’àrea de Política per a les Persones, Sayo Gandia, destacava la importància “de no deixar fora a cap col·lectiu en el treball per una ciutat més inclusiva. Volem que Majors Actius arribe a totes les persones majors del municipi, i integrar als usuaris i usuàries d’aquest centre es un pas més en aquest sentit”. Gandia tenia paraules d’agraïment per la directora del Centre de Dia, Teresa Galiana, així com per a tots els professionals que han participat en l’activitat. Les activitats del programa “Majors Actius” incloïen també el passat divendres un viatge de més de mig centenar de veïns d’Ontinyent a la Diputació de València, on eren rebuts pel President de la corporació valenciana i alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, qui els donava la benvinguda i els explicava els diferents serveis que  la Diputació té a la seua disposició.

Publicado en Local 15 / 05 / 2017