Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

Fira d'Abril al Palomar

L’Ajuntament del Palomar organitza la quarta edició de la Fira d’Abril i Promoció de la Festa del Xop, un esdeveniment en el que la Font de Sis s’omplirà d’aire andalús.

Enguany compta amb nombroses carpes en les que tant els veïns i veïnes del poble com els

visitants disfrutaran d’un cap de setmana amb ambient flamenc i que serà l’antesala de les festes del Xop que es celebraran el cap de setmana següent. La Fira s’inaugurarà el proper 6 de Maig a les 12:00 amb l’actuació del duet format per David Llácer i Encarni Gonzàlez. A partir d’eixe moment qualsevol grup o persones que ho vulguen podran ocupar l’escenari principal del recinte firal per disfrutar dels balls i coples. Serà a partir de les 19:00 quan podrem gaudir de nombroses actuacions flamenques, com ara la de l’Associació Cultural de Paterna i la cantaora de música espanyola La Cordovesa, els quals ens delectaran amb les seues veus en directe. Tot seguit, a les 20:30 hores, el grup Olé Sevillanas omplirà l’escenari amb els seus balls. Per finalitzar, a les 00:00 hores una discomòbil tancarà este primer dia.

El diumenge 7 de Maig a les 11:00 es reprendran els actes amb l’exhibició hípica a càrrec de Santi Torrentí, a la que seguirà, a les 12:00 l’actuació de ball flamenc a càrrec d’Evita.

Ja al migdia, a les 13:00 hores, tindrà lloc un passe de models amb vestimenta flamenca a càrrec d’Amalia Jiménez, desfilada en la que col·laborarà la gent del poble. Per finalitzar, el Cor Rociero de València “A mi manera” actuarà a les 15:30 posant el punt i fi a esta Fira. A més de totes estes actuacions, el restaurant Font de Sis oferirà menjar típic andalús per a tots aquells que vulguen degustar també esta Fira amb el paladar.