Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasLocal

Llumener Major i Reina de les festes de Sant Esteve 2017

Una nodrida representació de la Junta de l’Associació de Llumeners de Sant Esteve, encapçalada pel seu president Pepe Bas Terol, va procedir a la notificació del Llumener Major i la Reina de les festes de 2017.

El càrrec de Llumener Major de les festes per 2017 serà ostentat per Francisco Conca Vilaplana, persona estretament vinculada a la nostra festa i que enceta en molta il·lusió aquest important any per a ell i la seva família. Es dona la circumstància que la Reina de les festes d’enguany serà la seva neta, la senyoreta Marina Perales Conca, qui es va mostrar encantada i molt il·lusionada amb el seu nomenament.

El nou Llumener Major va estar acompanyat per la seva família i va dirigir unes paraules als representants de la Junta en les que va agrair el nomenament, mostrant-se convençut que contarà amb la col·laboració de tots els llumeners en la organització de tots els actes que hi ha programats per a tot l’any. Finalment, va comunicar a tots els presents que la persona encarregada de realitzar el pregó de la festa en l’acte de proclamació de la Reina de les festes serà la seva filla Silvia Conca Martí.

El president de l’Associació, Pepe Bas, va assegurar que el nou Llumener Major, que serà nomenat oficialment en un dinar que es durà a terme el diumenge 2 d’abril, serà un excel·lent representant de la festa.

Al mateix temps va resaltar, davant els assistents, el fet que tres generacions de la família Conca Martí ostentaran els càrrecs més representatius de la festa al ser pare, filla i neta, respectivament, el Llumener Major, la Reina i la Pregonera de la festa que cada any

l’Associació de Llumeners de Sant Esteve organitza en honor al seu patró.

Publicado en Local 15 / 03 / 2017