Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

L'IVAJ amplia a un 15% el descompte al programa 'Cursos d'Idiomes 2017' amb Carnet Jove

Per aprendre anglès, francès, alemany i italià a l'estranger

L'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) ha ampliat als usuaris de Carnet Jove de la Generalitat el descompte aplicable al programa de 'Cursos d'idiomes 2017', que se situa en un 15% sobre el cost del curs, és a dir, allotjament i classes.

El programa 'Cursos d'Idiomes 2017', dirigit a joves de 14 a 35 anys per estudiar i practicar anglès, francès, alemany i italià a través d'una selecció de cursos a Regne Unit, Irlanda, Canadà, Estats Units, Alemanya, Àustria, França, Suïssa i Itàlia.

Els cursos són de quatre tipus, cursos per a joves de 14 a 17 anys amb programes d'activitats; cursos per a adults a partir de 16 o 18 anys, també cursos específics per a la preparació d'exàmens oficials i cursos d'anglès per a professors.

En cada curs es facilita a l'estudiant l'aprenentatge i perfeccionament de l'idioma mitjançant la immersió lingüística i la integració en un ambient internacional. A més, es poden realitzar activitats socials i esportives, i altres serveis opcionals com a excursions, trasllats, etc. no inclosos en el preu del curs.

La Comunitat Valenciana compta amb més de 250.000 titulars de Carnet Jove, amb edats de 14 a 30 anys, i una xarxa d'1.817 entitats i empreses adherides que es poden localitzar a la web de l'IVAJ. També està activa una llista de distribució de Carnet Jove per rebre informació actualitzada de promocions i ofertes i totes les novetats es difonen també a través de GVAivaj en xarxes socials.

Per inscriure's al programa "Cursos d'idiomes 2017" es pot acudir a les seus de l'IVAJ d'Alacant, en Rambla Méndez Nuñez, 41; a Castelló, en la calli Orfebres Santalínea, 2 i a la seu de València al carrer de l'Hospital, 11. També es pot sol·licitar informació a través del correu electrònic: idiomes_ivaj@gva.es