Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

Lurbel agraïx al Trèvol l’elaboració dels trofeus de la II Clariano Trail

Com agraïment, ha lliurat un xec de 800 euros al projecte, els integrants del qual han pogut conéixer el procés de fabricació dels productes.

L’empresa ontinyentina Lurbel ha lliurat este matí en les seues instal·lacions un xec de 800 euros al Projecte Trèvol en agraïment per l’elaboració dels trofeus de la II Clariano Trail que va organitzar el 12 de febrer i va comptar amb la participació de més de 400 corredors. L’empresa col·labora amb el Trèvol des de fa 17 anys i ha comptat amb nombrosos integrants del projecte contractats o en pràctiques. Com ha assenyalat el director de màrqueting, Miguel Lurbe, «volem integrar el Trèvol dins del projecte esportiu amb la construcció dels trofeus» que els ha emplaçat a seguir en eixa lína de cara al futur. Cal recordar que el Projecte Trévol ja va dissenyar l’any passat els trofeus de la Mitja Marató de Muntanya de Carrícola (MaMuCa). El vicepresident de la Mancomunitat i conseller delegat del Trèvol, Jaime Peris, ha agraït el gest d’una empresa «innovadora en el producte i en la responsabilitat social, un exemple a exportar».

Després de l’acte, els assistents han pogut visitar les instal·lacions d’una marca de roba esportiva de qualitat i alt rendiment que, precisament per això, s’ha especialitzat en curses de muntanya i compta amb club propi de muntanya i escalada. Lurbel, que exporta els seus productes a tot Europa, Xile o HongKong, celebra enguany els 25 anys i Peris ha volgut recordar que «la Mancomunitat està també d’aniversari pels seus 30 anys i una de les apostes més importants va ser adoptar com a propi el Trèvol, un projecte que s’ha anat reforçant gràcies a la Fundació, l’Associació d’Amics o les empreses col·laboradores que, com Lurbel, es creuen la inclusió i fan possible l’ocupació amb suport, l’objectiu fonamental».