Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

AGULLENT DIFON LA IMPORTÀNCIA DELS PRODUCTES D’ALIMENTACIÓ DE PROXIMITAT A TRAVÉS D’UN TALLER DE CUINA PRÀCTICA I SALUDABLE

Experimentar a la cuina amb productes de proximitat i de temporada i conèixer les propietats dels productes naturals és l’objectiu del “Taller de Cuina Pràctica i Saludable” que ha organitzat l’Ajuntament d’Agullent per als dilluns 11 i 18 de juliol. El taller està distribuït en dues sessions, que tindran lloc a les instal•lacions de la llar de jubilats a partir de les 19 hores. La participació al taller té un preu simbòlic de 4€ persona, que donen dret a assistir a les dues sessions.

Experimentar a la cuina amb productes de proximitat i de temporada i conèixer les propietats dels productes naturals és l’objectiu del “Taller de Cuina Pràctica i Saludable” que ha organitzat l’Ajuntament d’Agullent per als dilluns 11 i 18 de juliol.

A llarg de les dues sessions del taller de cuina, els assistents coneixeran receptes pràctiques i atractives per a tots els membres de la família, i alhora se’ls convidarà a reflexionar sobre la procedència dels productes que habitualment compren i les repercussions socials, econòmiques i ambientals de les nostres compres.

El taller està distribuït en dues sessions, que tindran lloc a les instal•lacions de la llar de jubilats a partir de les 19 hores. El dilluns 11de juliol es parlarà i es cuinarà al voltant de verdures, fruites i llegums. I el dilluns 18 al voltant de cereals i sucres.

En tant que les places són limitades, per a participar al “Taller de Cuina Pràctica i Saludable” cal inscriure’s prèviament a la Casa de la Cultura d’Agullent (96 290 74 72-matins) o a la Ludoteca d’Estiu. La participació al taller té un preu simbòlic de 4€ persona, que donen dret a assistir a les dues sessions.