Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasLocal

Ontinyent organitza aquest diumenge la tradicional col•lecta contra el càncer

L’Ajuntament coordina la col•lecta que replegarà fons per a investigació mitjançant la Junta Associada Provincial de l’Associació Espanyola Contra el Càncer. Matilde Francés i Virtudes González recorden que “el càncer és un problema de totes i tots i lluitar contra la malaltia requereix la implicació de totes i tots”.

Al voltant d’una dotzena de col•lectius locals d’Ontinyent, coordinats per l’Ajuntament de la ciutat, participaran el proper diumenge 20 de març a la col•lecta anual de l’Associació Espanyola Contra el Càncer, que com ve sent habitual s’avança a la ciutat respecte a la resta de municipis valencians, fent-la coincidir amb el Diumenge de Rams.

Com sol ser tradicional, es comptarà amb les associacions veïnals de Sant Rafel, La Vila, el Llombo, Sant Josep, Poble Nou; l’Associació d’Ames de Casa; les associacions de Fibromiàlgia AFIVA i AMFO; la de malalts cardíacs AMCA; la de malalts mentals ADIEM; la de malalts d’Alzheimer AFAO; la de donants de Sang San Vicente de Paul; Parkinson Benicadell; l’Associació Andalusa; la de malalts crònics AMCO, l’Assemblea Local de Creu Roja Ontinyent i l’associació local de lluita contra el càncer ANIMA.

La jornada estarà coordinada des de l’Ajuntament per la regidora de Sanitat, Matilde Francés, i la regidora de Ciutadania, Virtudes Gonzàlez, destinant-se els fons a investigació mitjançant la Junta Associada Provincial de València de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC).

Les regidores coincidien en agrair l’ajuda desinteressada de totes les associacions que s’impliquen a la col•lecta, i convidava a la ciutadania “a participar també amb el seus donatius, perquè el càncer és un problema que potencialment pot afectar a qualsevol, i la lluita contra esta malaltia necessita de la implicació de totes i tots”, destacaven.

Publicado en Local 18 / 03 / 2016