Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasLocal

Los Juniors de Sant Josep de Ontinyent de fallas

Los juniors de Sant josep de Ontinyent continuan con los actos programados en esta semana fallera. Mañana tendré lugar una tradicional dansà por las calles de la Ciudad y el sábado serà la cremà de su falla.

Ja porten alguns caps de setmana de festa, Pero les activitats continuen fins al dia de sant josep.

Els dies 16 i 17 han tingut lloc els assajos de la Dansà, que es realitzarà del dia 18 de març, vespra de Sant Josep, donant-se l'inici a la mateixa a les 17:30 h des del carrer José Simó Marín, en la seua intersecció amb el carrer Músic E. Casanova i concloent en la base de la falla.

Continuant el dia 18 comptarem amb el Concurs de Pastissos i Rebosteria, al qual succeirà el sopar de tots els membres del centre Júnior en el pati de la Parròquia, per a les 22:15 iniciar-se la retreta pels carrers del barri que finalitzarà en l'interior del pati, on es celebrarà la Verbena que conclourà als sons de la marxa mora Chimo i amb la disparada d'un castell de focs artificials sincronitzat amb la marxa.

El dia de Sant Josep, s'iniciarà amb la tradicional Despertà a les 7:30 h, per a les 10:00 h donar lloc a la Missa de Campanya, que se celebrarà enfront de la falla, en el pati de la Parròquia. La Kermesse estarà oberta al llarg de tot el matí i a les 12:00 tindrà lloc una cercavila amb els fallers, que es dirigiran el temple parroquial per a celebrar la Missa Major.

A les 14:00 està previst la disparada de la Mascletà i ja a la vesprada, a les 18:00 h, i en processó es traurà la imatge del Patró de la Parròquia pels carrers del barri. La “Nit del foc” s'iniciarà amb l'espectacle preparat pels Juniors a partir de les 19:30 h, seguint amb la cerimònia del “Ninot indultat”, a la que li succeirà el castell de focs artificials i la traca final, que botarà foc a la falla en l'acte de la “Cremà”.

Després que els fallers i la resta de Juniors s’acomiaden de “la seva” falla donant voltes sobre les seues cendres, s'iniciarà per als educadors la “festa de la granera”, que permetrà que el dia 20, el pati de Sant Josep, es trobe com si res haguera passat en tots aquests dies i donar l’inici de la Setmana Santa amb el Diumenge de Rams que tindrà com eix central la Benedicció i processó de Rams a les 11:30 h i la missa de la Passió del Senyor.

Publicado en Local 18 / 03 / 2016