Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasLocal

18 SERVEIS TURÍSTICS DE XÀTIVA S'ADHEREIXEN AL SISTEMA DE QUALITAT SICTED

Un total de 18 serveis turístics s'han adherit per primera vegada al Sistema Integral de Qualitat en Destinacions Turístiques que l'Agència Valenciana de Turisme i l'Ajuntament de Xàtiva han impulsat en la ciutat. Finalment, els serveis públics municipals que buscaran la certificació SICTED són el Castell de Xàtiva, el Museu de L’ Almodí, el Museu de Belles Arts, la Tourist Info Xàtiva i la Policia Local.

Un total de 18 serveis turístics s'han adherit per primera vegada al Sistema Integral de Qualitat en Destinacions Turístiques que l'Agència Valenciana de Turisme i l'Ajuntament de Xàtiva han impulsat en la ciutat. Es tracta d'un projecte de millora de la qualitat de les destinacions turístiques promogut per la Secretaria d'Estat de Turisme, amb el recolzament de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies, que treballa amb serveis turístics de fins a 32 oficis diferents, amb l'objectiu de millorar l'experiència i satisfacció del turista.

Amb l'adhesió d'aquestos serveis s'ha tancat la fase de captació, primera de les etapes que es contempla per a la implantació d'aquest sistema de qualitat. A partir d'ara, començarà a programar-se activitats de formació i implantació del sistema de cara a la certificació de les empreses. Des del departament de Turisme de l'Ajuntament, que compta amb personal expressament format per a coordinar la implantació de SICTED, s'estima que el primer curs tindrà lloc en un mes aproximadament, després del període vacacional de Setmana Santa i Pasqua.

Els serveis que s'han adherit pertanyen a distints sectors, com ara allotjament, restauració, agències de viatges, serveis turístics i serveis públics. Els establiments d'allotjament inscrits són Casa Aldomar, Hotel Murta i Hotel Vernissa. Pel que fa als bars i restaurants, s'han adherit al sistema SICTED Casa La Abuela, El Gourmet del Socarrat, La Borda de Lola, El Poblet, Pastelería-Cafetería Ortiz i Sirope. Respecte als serveis turístics, s'han integrat en el sistema de qualitat Viajes Levante, Eventto, Sait Gestió Cultural i A peu guies, aquestos dos últims de nova creació.

Finalment, els serveis públics municipals que buscaran la certificació SICTED són el Castell de Xàtiva, el Museu de L’ Almodí, el Museu de Belles Arts, la Tourist Info Xàtiva i la Policia Local.

Publicado en Local 15 / 03 / 2016